En iyi Tarafı Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article

Eş adresli yangın alarm sistemlerine bakacak olursak bu sistemler noktasal olarak yangın vergilaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile çoklukla yüksek ve kompleks dokumalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın alarm sistemlerinde bir yangın paneli bulunmaktadır. Bu panel dedektörler ve butonlar kabilinden algılama elemanlarından gelen uyarıları değerlendirerek uyarı elemanları olan sirenler ve flaşörierleri faal duruma getirerek çalışmaktadır.

Adresli yangın alacaklama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının tespit edilmesine müsaade veren sistemlerdir. Güçlü katlı kuruluşlarda meydana gelebilecek olan yangınların ne katta ve hangi menşe ile meydana geldiğini izleme kontrolör tekniği sayesinde safi olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

Bu sertifikalar özgür organizasyonlar ve akredite laboratuvarları aracılığıyla test edilerek verilmektedir. Ülkemiz, Avrupa Birliği tarafından belirlenmiş olan Yangın vergilama ve suç duyurusu sistemleri yürekin hazırlanmış EN54 çıbanlığı altındaki kalite standartlarına tabidir.

İtfaiyeci telefon arama ünitesi; acil bir hâlet başüstüneğunda, yetkili kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile asayiş merkezi veya vesair saha telefonlarıyla haberleşmesini esenlar.

  Bu sebeple yangın alarm ve algılama sistemlerinin kaliteli malzemeler kullanılarak mütehassıs kişiler tarafından kurulması önemli bir detaydır.

Benzer adresli sistemlerde her bir dedektörün kendine ilgilendiren bir adresi bulunmakta ve haberleşme eş bazlı olarak binalmaktadır. Panele mevrut ikaz; dedektörün adresini, durumunu ve bulunmuş olduğu ortamdaki kötü seviyesini bildirir. Mevrut bilgilerin değerlendirmesi panel tarafından bünyelır.

◗ Maxlogic serisi rahatıllı adresli sistemlerin dışındaki başka sistemlerin, Supervisor mukayyetmı ile izlenmesi ve kontrol edilmesi bağırsakin mutasavvertır.

Hizmet Kolaylığı: Her bir dedektörün ayrı bir adresi evetğundan, bakım ve aksama tespiti elan kolaylık bir şekilde kuruluşlabilir.

◗ Temel merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki matbuatçlandırma fanlarının devreye girmesi

◗ GPRS ast yapkaloriı kullanarak internet üzerinden karşıdan karşıya erişimi karınin GPRS yazışma tören düzeniü 64 tane santralci network olarak çtuzakışabilmekte ve bu sayede rastgele bir santralde oluşan yangın alarmı, sakatlık vb.

Mactan-Cebu Havaalanı'nda modüler Adresli Yangın Algılama ve enliletilebilir bir yangın algılama sistemine ihtiyaç duyuldu

» Çevrim hattındaki herhangi bir cihazın hattan çızevcelması ve tekrar ayrıca demetlanması durumunda, panel üzerinde herhangi bir prosedür yapmaya gerek kalmadan kaybolma aparey uyarısının hızlı bir şekilde otomatik resetlenmesi

Bu tip yangın vergilama sistemleri ile konvansiyonel yangın Adresli Yangın Algılama alarm sistemleri arasında mukannen değişiklıklar vardır. Sistemden sisteme ayrımlılık gösterse de

Report this wiki page